ЕМануил Йорданов съкратено следствие Полфриймън

Емануил Йорданов: Персоналните промени в МВР са разбираеми

“За състояние на системата мисля, че може да направим извод от многобройните протести на полицаите в последните години. Знаете, имаше пиене на студена вода, пушене на цигари и пренасяне на ковчег на МВР. Очевидно нещата там не са много добри. Аз имам поглед около ситуацията и благодарение на това, че като адвокат защитавам много полицаи в съда”, допълни още Йорданов.

„Всяка една държавна структура, когато ръководителят и се намира в отпуск, тя се ръководи от лице посочено от него. Не трябва да забравяме, че има годишен отпуск и болничен. Не мисля, че тук трябва да се драматизира това“, допълни още Йорданов.

„Персоналните промени са разбираеми. Ако мога да се пошегувам – пролет е и калинките летят“, каза Йорданов във връзка с рокадите в МВР в последните дни.

“Бойко Рашков е един много сериозен човек с висока клалификация, с много богат административен опит. Той е бил директор Националната следствена служба, сле това народен предствяаител, заместник министър на правосъдието. Всичко това би му помогнало да влезне в министерството с летящ старт, това каза бившият вътрешен министър Емануил Йорданов пред БТВ.
- реклама -