Елтън Джон

Елтън Джон ще пее на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Британският композитор, певец и пианист Елтън Джон ще пее на предстоящата сватба на принц Хари и актрисата и фотомодел Меган Маркъл. Това предаде ТАСС, като цитира сайта за знаменитости TMZ.com.

Засега не е ясно дали изпълненията на Елтън Джон ще са в храма „Сейнт Джордж“ или на приема след това. През февруари беше оповестено, че Елтън Джон е отложил два свои концерта в Лас Вегас заради предстоящата сватба.

Хари

Тогава не бе уточнено дали той планира да присъства на церемонията като гост или като изпълнител. Музикантът бе в приятелски отношения с принцеса Даяна, майката на принцовете Уилям и Хари, и ги познава от детството им.

Сватбата ще се състои на 19 май в замъка Уиндзор. На нея принц Хари и Меган Маркъл са поканили 2640 представители на обществеността. На церемонията в храма „Сейнт Джордж“ са поканени около 600 избрани гости.

В деня на сватбата ще има два приема, като първият ще е веднага след нея, а вторият – по-късно и ще е организиран за младоженците и близките им приятели от името на бащата на Хари, престолонаследника принц Чарлз.

Източник: БТА

- реклама -