Елтън Джон издава свои непубликувани песни

Елтън Джон отваря архива си и издава колекция от осем диска с редки и непубликувани песни, съобщават Асошиейтед прес и БТА. Колекцията „Elton: Jewel Box“ ще излезе в продажба на 13 ноември. Една от включените в нея песни е „Sing Me No Sad Songs“ – неиздаван демонстрационен запис от 1969 г.

От включените в колекцията 148 песни, 60 не са издавани. Записите са правени от 1965 г. до 2019 г. Два от дисковете съдържат песни, които са специално подбрани от Елтън Джон. Към тях е добавен и разказ от певеца, който е носител на шест награди „Грами“.

„Като чух тези забравени песни отново, не можах да повярвам колко много сме писали с Бърни Топин през тези ранни дни. Песните просто се изливаха от нас, а музикантите в студиото бяха невероятни”, казва Елтън Джон в изявлението, придружаващо съобщението за предстоящото издаване на колекцията. „Винаги ми се иска да форсирам нещата, каквото и да правя, и гледам в бъдещето. Голямо удоволствие обаче беше да имам време в изолацията да прегледам всичко и да отделя тези моменти от спомените си за всяка ера”, допълва той.

Цената на колекцията не се посочва.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено