Елън
сн. БГНЕС

Елън Дедженерис спира емблематичното си тв шоу

Елън Дедженерис спира токшоуто си след 19 сезона и над 3000 епизода.

Водещата на шоуто беше засипана с обвинения за токсично поведение на работното място и тормоз, както и с потъващ рейтинг.

„Тя обеща още един сезон след този и ще приключи шоуто със сезон 2021/2022“, каза източник за „Ню Йорк Пост“.

Самата Дедженерис потвърди новината пред „Холивуд Рипортър“.

„Когато си креативен човек, непрекъснато трябва да бъдеш предизвикван – и колкото и страхотно да е това шоу, колкото и забавно, просто вече не е предизвикателство“, каза Дедженерис.

сн. БГНЕС

Тя заяви, че планът да сложи край след 19 сезона е съществувал много преди да се появят твърденията за нейното поведение с персонала.

Тази новина идва сред продължаваща драма, с която се сблъсква комедиантката, по обвинения в тормоз и лошо поведение с персонала, което контрастира с екранния ѝ образ.

Различни знаменитости се изказаха в подкрепа на Дедженерис, между които Кейти Пери. Други пък се оплакаха, че по време на интервютата си тя ги поставяла в неловко положение, съобщавайки на зрителите твърди лични техни тайни.

През септември 2020 г. 63-годишната Дедженерис се обърна към зрителите в откровен монолог.

сн. БГНЕС

„Както може би сте чули, това лято имаше твърдения за токсична работна среда в нашето шоу и след това имаше разследване“, каза тя. „Научих, че тук са се случили неща, които никога не е трябвало да се случват. Приемам това сериозно и искам да кажа, че много съжалявам за засегнатите хора. Знам, че съм в положение на властимащ и с това идва отговорността, и поемам отговорност за това, което се случва в моето шоу.“

„Шоуто на Елън Дедженерис“ стартира през 2003 г. и до момента са излъчени над 3000 телевизионни епизода.

- реклама -