Екшън в София: Момче е простреляно от полицай, то почина (Обновява се + Снимки)

Екшън в София: Момче е простреляно от полицай. Засилено полицейско присъствие в София край болница „Токуда“. По първоначална информация полицай е прострелял момче.

токуда убийство момиче

Районът е отцепен, видя репортер на DarikNews. Тази сутрин, около 5.15 часа охранител в столичен бизнес център подал сигнал в полицията, че трима маскирани прескачат оградата на обекта, носейки багаж, съобщават от полицията.

На място са изпратени полицейски екипи, които подгонили двама от тях пеша и трети кичил се в автобус на масовия градски транспорт. При продължилото преследване един от служителите произвел изстрел и ранил един от бегълците  – 18-годишен, който незабавно е откаран в болнично заведение. Незабавно  е откаран в болница и по-късно е починал.

Задържан е 15-годишният, опитал да избяга с автобус. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се продължава. Пътното платно е затворено от 6:30 часа. Към момента се извършват огледи. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случаите продължава.

Междувременно станан ясно, че с тръба по главата е било ударено обраното от банда грабители момиче. По-късно при преследване с полицията единият от тях бе убит.

Групата действала от началото на месеца. Имала поне 3 грабежа зад гърба си. Винаги удряли с тръба в главата момиче, плашели и че имат пистолет. Вземали плячката и бягали.

токуда убийство момиче

Тази нощ бандитите били засечени от полицията. Двама тръгнали да бягат пеша. Не спрели при предупредителните изстрели и единият, на 18 г., бил улучен при последвалата стрелба. Закарали го в болница, където починал. Другарят му – на 15 г., бил задържан. Третият мъж, над 20-годишен, бил арестуван преди минути в столичния кв. „Ботунец“, откъдето е групата.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено