Испания нож Италия дилър Алабама Полиция Флорида акт на тероризъм

Екшън в Италия: Пет патрулки гонят българка, карала с 200 км/ч за удоволствие

36-годишна българка с мощен „Ягуар” разигравала в продължение на 80 км няколко полицейски коли, опитали се да я спрат. Шофьорката карала белия си автомобил с 200 км в час по магистралата А4 в сряда вечерта и не спряла на стопа на пътната полиция от Верона, съобщи в. „Кориере дел Венето”, цитиран от „24 часа“.

Три полицейски коли се втурнали да я преследват, а по-късно до Басано дел Грапа се присъединили и други две.

Българката обаче натискала газта все по-силно и извършила серия от рисковани маневри, карайки към Падуа, а после и към Виченца. Тя направила и обратен завой, събаряйки разделящите заграждения по пътя. Целта ѝ била да избегне полицейската блокада отпред, но в опита си да направи това, ранила единия от полицаите в крака, заради което бил откаран в болница.
Снимка: Corriere del Veneto

„Забавлявах се”, обяснила с усмивка българката, след като била хваната и арестувана. Тя отказала категорично да ѝ бъде направен тест за алкохол и дрога, заради което ѝ била отнета шофьорската книжка.

Според медиите колата ѝ била с български номер. Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила на българката, който се води на името на неин сънародник.

Срещу българката са заведени дела по няколко престъпления и ѝ е връчена глоба за 20 хиляди евро.
- реклама -