Екшън след победата на чешкия президент Милош Земан (ВИДЕО)

Празнуването на победата на новият – стар чешки президент Милош Земан не се разминаха без скандали. Стигна се до там, че член от екипа му припадна от изпития алкохол, а журналист бе ударен с юмрук, след което унищожиха и техниката му.

Екипът на Милош Земан празнуваше победата в пражкия „Топ хотел“. В един момент мъж започнал да се поклаща между останалите и да ги обикаля, говорейки несвързано. Накрая се сринал направо на импровизираната сцена, удряйки силно главата си. На място веднага била извикана Спешна помощ.

„Помогнахме на мъж, който е изпил голямо количество алкохол до степен загуба на съзнанието“, разкрива пред чешките медии говорителката на Спешна помощ Яна Пощова.

https://www.youtube.com/watch?v=HatEsJtBWPo

Докато лекарите оказвали първа помощ на пияния мъж, журналисти се събрали да снимат около тях. Други членове на екипа на Милош Земан се подразнили и ги нападнали. В масовото меле пострадали дори и сервитьорки. Няколко камери паднали на земята, стигнало се и до размяна на юмруци.

„Вървете на ма*ната си“, повтаря няколко пъти един от шефовете на екипа на Милош Земан и продължава да псува грозно. Забелязал, че журналистка го снима с телефона си, посяга да я удари, след което блъска gsm-а ѝ с юмрук и той пада на земята.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vo2VhcADxSM

В туитър полицията на Прага обяви, че вече разследва случая.

Милош Земан победи днес на втори тур с 51, 38 % академика Иржи Драхош, който получи 48, 61.

 

- реклама -