Едно Ferrari в цвят червен, но тунинговано в лимузина

Ferrari са добре познати със своята аеродинамична форма, която гарантира максимална скорост за любителите на бързите коли. Затова и последното, което можем да си представим, е тези италиански автомобили да бъдат лимузини.
Изглежда не по този начин разсъждава собственика на това червено Ferrari 360 Modena, който му е направил такъв тунинг, че и в италианската фабрика не биха познали собственото си творение.
Да започнем от там, че въпросната рядка кола е била класическо Ferrari с две врати през първите 9 години на своя живот. След това мъж, на име Скот Маршал решил да я трансформира в лимузина. За целта той буквално е разрязал червения автомобил на две. По думите му това е станало с електрически трион.
След това Скот добавил към шасито алуминиеви релси и добавил средната част, която била изработена от олекотен стъклопласт. Реално това е утежнило автомобила с още малко над тон.
По настоящем червеното Ferrari побира 8 пътници и е задвижвано от същия 8 цилиндров двигател с 400 конски сили.
Интериорът му включва кожени седалки, два телевизора и разбира се – какво е лимузина без мини бар и добра саунд система.
Сега Скот Маршал е пуснал необикновеното возило за продажба в автомобилен сайт в Австралия. Трансформацията на Ферарито е оценена на 285 хиляди щатски долара.
- реклама -