Лондон

Един от лондонските терористи имал момиченце на годинка, целунал го за последно 3 часа преди атаката

Един от нападателите, окървавили в съботната нощ Лондон посетил за последно малката си дъщеричка часове преди да терористичния акт.

30-годишния Рашид Радван, роден в Мароко наскоро се разделил със съпругата си – 38-годишна британка. Причината за развода били екстремистките възгледи на Рашид, който се опитвал да наложи на Чарлийз и дъщеря им Амина да живеят според строги мюсюлмански канони.

Двойката се оженила през 2012-та, но нещата постепенно се разпаднали, след като Рашид не успял да накара жена си да приеме исляма. Тя не желае да наложи религията на мъжа си и на детето им, което е на годинка.

Бащата не позволявал момиченцето да гледа телевизия, за да не стане хомосексуална

Той забранил на Чарлийз да дава на детето свинско месо, както и не позволявал тя да посещават танци за бебета.

Приятели на британката споделили пред „Дейли Мейл“, че тя намразила съпруга си, когото обвинявала в тормоз и насилие. След раздялата тя се пренесла в общежития, където приютяват пострадали от домашно насилие жени и деца.

Рашид целунал за последно дъщеричката си 3 часа преди да окървави Лондон

Той отишъл в апартамнета на бившата си съпруга, за да види детето. Това станало около 19 часа в събота. Чарлийз е била арестувана след нападението, но след като станало ясно, че не е част от терористичната мрежа, жената е освободена.

Детето е било взето от социалните служби.

- реклама -