Джошуа

Джошуа: Ще нокаутирам този идиот Уайт

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа не бе в добро настроение след победата на Дилиан Уайт над Дерек Чисора миналата вечер и се закани да нокаутира „идиота Уайт“.

Носителят на три пояса гледа на живо двубоя в лондонската зала О2. След това той се качи на ринга и размени реплики с Уайт, които очевидно го подразниха. „Дилиан е идиот! Знаете ли защо? Аз подходих с уважение към него и му казах: „Дилиан, нокаутирах те първия път. Но нека забравим за това, защото и двамата сме се развили като боксьори оттогава. Нега видим кой е по-добрият в момента“. Ако Дионтей Уайлдър не е достатъчно сериозен и иска отново да се бие с Тайсън Фюри, и не иска да се пробва да стане абсолютен световен шампион, то Дилиан ще получи своя шанс. Той обаче започна да говори глупости. Аз не им обърнах внимание, но повярвайте ми – никой в тежка категория не е на моето ниво“, коментира шампионът.

През 2015-а Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд

През 2015-та година Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд в сблъсъка помежду им. „Щом публиката твърди, че иска нов мач с Дилиан, ще го има. След като го разнеса по ринга и го нокаутирам, не искам да чувам, че съм избрал лесния вариант и е трябвало да се бия с Уайлдър. Всеки един от тях е добре дошъл да се качи на ринга с мен“, допълни шампионът

По-късно стана ясно, че гневът му е бил предизвикан от остра реплика на Уайт. Според информациите, той е казал: „Искам да се бие с това дългуресто лайно“.

В момента изглежда все по-вероятно, че именно Уайт ще бъде съперник на Джошуа на 14-ти април на стадион „Уембли“ в Лондон. По същото време ще се състои и реваншът между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

- реклама -