Джошуа готов за битка с Фюри и Уайлдър

Антъни Джошуа обяви, че е готов да се изправи срещу Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри. Британският боксьор, който държи три от четирите световни титли в тежка категория, отговори за критиките, че избягва сблъсъци със сериозни съперници.

Уайлдър и Фюри завършиха наравно в зрелищна битка в Лос Анджелис на 1 декември. Тайсън нарече сънародника си „пиле“ и подчерта, че по-скоро очаква реванша с Дионтей, отколкото да се изправи срещу Джошуа.

Това означава, че Антъни вероятно ще трябва да се изправи срещу други съперници и да почака за мечтаното обединение на всички титли и званието абсолютен световен шампион.

След като мениджърът на Уайлдър – Шели Финкъл – предположи, че двубой между клиента му и британеца все пак може да се случи, Джошуа написа в „Туитър“: „Защо този глупак чакаше толкова дълго? Сякаш ние не сме заинтересовани? Както и да е – браво, Фюри. Хората на Уайлдър те пожелаха, защото смятаха, че си приключил с бокса. Ще ви дам възможност, когато сте готови. На който и да е от двамата“.