Джордж Клуни Форбс най-високо платен актьор

Джордж Клуни се тревожи за Меган Маркъл, сравни я с Даяна

В интервю за австралийско списание холивудският актьор Джордж Клуни изрази загрижеността си за „тормоза“, който търпи Меган Маркъл.

След брака си с принц Хари Меган е обект на много критики. Освен че баща ѝ постоянно предизвиква скандали с интервюта и снимки в таблоидите, херцогинята е обект на много злонамерени забележки. Ако не може да се защити директно, Меган Маркъл може да разчита на приятелите си да застанат зад нея. Неотдавна нейни близки, пожелали анонимност, говориха пред списание „People“, за да кажат нещо добро в нейна полза.

Интервюиран за австралийското списание „Who“ по повод промоцията на новия си филм „Параграф 22“, Джордж Клуни също реши да подкрепи приятелката си. Той бе сред гостите на кралската сватба заедно със съпругата си Амал Клуни.

Джордж подчерта, че е притеснен за бившата актриса. „Те я преследват навсякъде, тя е преследвана и демонизирана“, каза той. Клуни отиде още по-далеч и не се поколеба да я сравни с принцеса Даяна, трагично убита през 1997 г. в автомобилна катастрофа в Париж, докато е била тормозена от папараците.

„Това е бременна жена в седмия месец, която е преследвана навсякъде, демонизирана, преследвана по същия начин, по който беше Даяна, това е историята, която се повтаря“, каза той и добави: „Видяхме как свърши. Мога да ви кажа колко разочароващо е да видите, например, публикувано писмо на момиче до баща му. Смятам, че е безотговорно и дори ме изненадва”.

Джордж Клуни има предвид изпратеното писмо от Меган Маркъл до баща ѝ, в което тя го моли да не споменава повече за нея публично и това беше публикувано от британската преса миналия уикенд.

Освен това актьорът и продуцент коментира информацията, че ще да бъде кръстник на бъдещото кралско бебе: „О, да, аз ще му бъда кръстник. Не, това е лъжа! Вече съм баща на близнаци, имам достатъчно глупости, с които трябва да се справям… буквално“, пошегува се той.

Очаква се Меган Маркъл да роди в началото на пролетта.

- реклама -