Клуни

Джордж и Амал Клуни ще бъдат кръстници на бебето на Меган и Хари

Холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал, която е адвокат и защитник на човешките права, са били поканени от принц Хари и съпругата му Меган за кръстници на първородното им бебе, пише в. „Мирър“.

Първото бебе на херцозите на Съсекс се очаква да се роди през пролетта.

Меган

Изданието отбелязва, че кралската двойка поддържа чудесни приятелски отношения със семейство Клуни. Братовчедът на Джордж Клуни, Бен Бреслин, заяви пред британските медии, че от холивудския актьор ще стане прекрасен кръстник.

„Джордж е чудесен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един много добър кръстник“, коментира Бреслин. Той похвали и Амал, която със своята честност и ангажираност, също може да бъде сочена за пример.

Клуни

Изданието припомня, че Амал и Меган са били приятелки и покрай тях са се сближили принц Хари и Джордж Клуни. Херцозите на Съсекс посетиха семейство Клуни в имението им край езерото Комо в Италия след като кралската двойка се венча през месец май тази година. Кралските особи тогава се запознаха и с 1-годишните близначета на Амал и Джордж – Ела и Александър.

Херцозите на Съсекс са поканени на вечеря в лондонския дом на семейство Клуни следващия месец, като сред гостите ще бъдат също бившият президент на САЩ Барак Обама и неговата съпруга Мишел Обама.

Източник: БТА

- реклама -