Джони Деп получи ограничителна заповед

Хърд твърди, че е била ударена от съпруга си. Актрисата подаде молба за развод в понеделник и пледира да получава издръжка от 52-годишния актьор.

Днес 30-годишната Хърд се е явила пред съда с видими следи от удари по лицето, което е довело до незабавното издаване на ограничителна заповед спрямо Деп, заяви представител на съда, цитиран от АФП. Тя е подкрепила твърденията си и със снимки и е заявила, че се страхува да не бъде наранена отново.

Съдебната заповед ще е в сила до 17 юни и гласи, че Деп не може да се приближава на повече от 100 ярда (91 метра) от Хърд.

„През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, е заявила Хърд под клетва.

Актрисата е прибавила, че миналото на съпругът й съдържа доказани злоупотреби с алкохол и наркотици и се страхува от нрава му.

Сайтът tmz.com публикува снимка на Хърд с насинено дясно око, като според неговите източници Деп я е замерил с „Айфон”-а си.  Според tmz.com, актьорът е предложил пари на Хърд, за да си замълчи за инцидента, но вместо това в понеделник тя е подала молба за развод.

След инцидента в събота обаче, Хърд е отказала да предяви обвинения срещу съпруга си.

4846472

Джони Деп е поискал съдията да отхвърли иска на неговата бивша половинка Амбър Хърд за издръжка.Според изданието tmz.com  Джони е наел за делото един от най-известните бракоразводни адвокати в Холивуд – Лаура Васер.

Джони и Амбър се ожениха през февруари 2015 г. Двамата се срещат за първи път по време на снимките на филма „Дневника на едно пиянде“ (The Rum Diary) през 2011 година.

- реклама -