Бранджелина

Джоли и Пит с общо изявление за първи път след развода

Бившата звездна двойка Брад Пит и Анджелина Джоли се договориха да запазят поверителни делата си за развод и попечителство на шестте им деца. Съпрузите, които са разделени от септември насам, са обект на огромен медиен интерес, който прави публични подробности от спора им за това кой ще отговаря за децата на актьорите.

Бранджелина

Пит и Джоли публикуваха общо прессъобщение, в което посочват, че са постигнали споразумение да запазят всички детайли около съдебните си дела поверителни. За тази цел те ще използват услугите на частен съдия, който да реши споровете им.

Бранджелина
„Страните и техните съветници подписаха споразумение да защитят правото за поверителност на своите деца и семейство като запазят всички съдебни документи конфиденциални и наемат частен съдия, който да вземе необходимите законови решения и да улесни бързото решение на всички оставащи въпроси“, се казва в текста.

Бранджелина

Това е първото съвместно изявление на двойката след раздялата им през миналата година. Първоначално двамата постигнаха споразумение за попечителството върху шестте им деца. Според него Анджелина Джоли поема грижите за децата, а Брад Пит може да ги вижда, но само в присъствието на терапевт.

- реклама -