Дженифър Лопес концерт Анталия

Дженифър Лопес отвя Анталия – Снимки, Видео

„Дженифър Лопес отвя Анталия като буря“.

Това написа турският Хаберлер по повод на снощния концерт на звездата в турския курорт Белек.

Концертът на Джей Ло в турския средиземноморски окръг бе част от турнето й „It’s My Party“, а в Турция тя пристигна вчера сутринта от Москва.

Между седем хиляди турски лири (1130 евро) за правостоящи и 50 хиляди евро за ложа бе цената за вход на концерта в луксозния хотел в Белек, където се състоя проявата, пише в. „Акшам“.

Общо 28 ложи са били отделени за събитието, като една от тях е била предназначена за специален гост на Лопес, както се предполага за американската риалити звезда Ким Кардашиан. Тя обаче така и не дошла в Анталия, отбелязва Хабертюрк.

Минути преди концерта пред хотела се извиха дълги опашки от автомобили, пише агенция ИХА. „Дженифър Лопес разтърси Анталия“, отбелязва в заглавие „Хабертюрк“.

„Много щастлива съм, че съм в Турция, в Анталия, че ще направя концерт тук“, заяви латиноамериканската поп звезда, отбелязвайки, че отдавна не е идвала в страната.

Лопес излезе на сцената в 21.50 ч. снощи, а представлението й продължи два часа.

Тя отпразнува на сцената и отминалия си рожден ден на 24 юли, когато навърши 50 години.

„Бях казала, че ще празнувам рождения си ден в Анталия. Много щастлива съм да бъда тук с вас,“ каза звездата.

За концерта на Лопес се грижеше технически екип от 150 души, от които 60 местен персонал, а за осветлението бяха използвани 800 светлини вместо обичайните за концерт 70-80 светлини, пишат още турските медии.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -