Дженифър Лопес
сн. БГНЕС

Дженифър Лопес официално се раздели с годеника си

Дженифър Лопес и Алекс Родригес потвърдиха, че годежът им е разтрогнат и те остават само „добри приятели“. Това се случва месец след като медиите оповестиха новината, че звездната двойка се е разделила, макар и двамата да твърдяха, че работят по връзката си.

Звездите публикуваха днес общо изявление днес, потвърждавайки, че са приключили отношенията си.

сн. БГНЕС

„Осъзнахме, че сме в по-добри отношения като приятели и смятаме да останем такива“, казаха те в изявлението си. „Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общите ни бизнеси и проекти. Пожелаваме си всичко най-добро, както и на децата ни.

Двамата поискаха личния им живот да бъде оставен на мира заради децата им. Всеки от тях има по две деца от бивши партньори.

сн. БГНЕС

Бившата бейзболна звезда и певицата започнаха връзка през 2017, а през 2019 двамата се сгодиха. Тогава Ей Род подари красив пръстен на Джей Ло и й поиска ръката на фона на красив залез на екзотичен плаж. През последната година се появиха някои смущаващи твърдения на дами, които заявиха, че Алекс е опитвал да установи отношения с тях, като им е изпращал съобщения в социалните мрежи с интимни намеци.

Истина или не, близки до Дженифър Лопес заявиха, че тя така и не е успяла да възстанови доверието си в своя годеник.

- реклама -