Дженифър Лопес

Дженифър Лопес с маникюр от 24-каратово злато на „Мет Гала“ (СНИМКИ)

Дженифър Лопес си направи специален маникюр с 24-каратов златен прах за тазгодишната „Мет Гала“. Микронизираният метал бе бляскавият елемент към лака на звездата в модерния телесен цвят и бе поставен единствено на безименния и малкия й пръст и на двете ръце.

Луксозният маникюр бе допълнението към изящната й и изключително женствена и бляскава рокля на „Валентино“ в небесносин цвят, с която певицата се появи на червения килим в понеделник.

47-годишната певица обаче не беше единствената, която се появи на дългоочакваното звездно събитие, демонстрирайки този нов тренд.

Актрисата Блейк Лайвли също бе избрала тази техника, следвайки „изчистена“, но и „пищна“ визия. При нея върховете на всичките й нокти бяха напудрени със скъпия продукт като към средата на ноктите той избледняваше. Според самата актриса целта е била маникюрът й да изглежда като бижу към невероятната й златна рокля на „Версаче“ с изненадващо екстравагантен завършек от шлейф със сини пера.

Освен със златния маникюр обаче, ръцете на американската красавица бяха украсени и с два 50-каратови пръстена – един с три сапфира отгоре и един с диамант. А на ушите й висяха 82-каратови обеци на „Лорейн Шварц Бурма“.

- реклама -