Дженифър Гарднър

Дженифър Гарнър не може да забрави Бен Афлек

Още преди месец 45-годишната актриса Дженифър Гарнър подписа официално документите си за развод с Афлек след близо 12-годишен брак. Тя обаче все още не се чувства готова да излиза по срещи след раздялата си с него, тъй като продължава да смята, че точно той е „любовта на живота й“.

„Тя определено не подскача от радост и не крещи „Аз съм необвързана!“, нито пък планира срещи. Тя все още казва, че Бен е бил любовта на живота й“, споделя източник пред сп. „Пийпъл“.

Това явно не важи за вече бившия й съпруг, който вече си е намерил нова изгора. Все още не е ясно коя е новата му избраница, но вътрешен човек твърди, че романсът не е „сериозен“.

Бен Афлек и Дженифър Гарднър се ожениха през 2005 година и имат заедно имат три деца. Малко след 10-ата си годишнина обаче, любимата двойка на Холивуд обяви, че слага край на връзката си, след като стана ясно, че Афлек е имал връзка с бавачката на децата.

Според някои медии пък актьорите са решили да се разведат главно заради болезнената страст към хазарта и алкохолната зависимост на Афлек. Двамата направиха опит миналата година да преодолеят проблемите си и да възобновят брачните си отношения, но се оказа, че разводът им е неизбежен.

- реклама -