Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се чувства добре след раздялата си с Джъстин Теру

Американската актриса Дженифър Анистън е „тъжна“, но се „чувства добре“, след като в четвъртък тя обяви, че се развежда със съпруга си Джъстин Теру след две години и половина брак.

„Джен се справя. До нея са групата приятели, които тя счита за свое семейство. Винаги е тъжно и съкрушително да продължиш напред, но тя е заобиколена от много любов. Тя ще си вземе поука и ще продължи напред с нови перспективи за бъдещето“, увери за E! News близък до звездата, добила популярност с ролята си на Рейчъл Грийн в телевизионния сериал „Приятели“.

Според източника на изданието 49-годишната актриса и 46-годишният й съпруг са установили колко различни са един от други колко несъвместими са идеите им за живот.

Дженифър Анистън

„Различията им бяха последната точка. Двамата изградиха живот, който временно работеше, след като двамата откриха сходните си черти. Дойде обаче времето, в което стана очевидно колко различни са. Тя така и не успя да се приобщи към неговата група приятели или към неговия свят. Той я прие, каквато е, но в един момент осъзна, че също не се чувства на място“, коментира той.

В четвъртък холивудската двойка обяви в общо изявление, че слага край на двугодишния си брак.

„За да престанат всички спекулации, решихме да обявим раздялата си. Решението ни беше взаимно и взето с много любов в края на миналата година. Ние сме просто най-добри приятели, които са решили, че пътищата им като двойка трябва да се разделят, но искаме да продължим нашето приятелство“, цитира порталът Ти Ем Зи актьорите.

Анистън и Теру се сгодиха през 2012 г. – седем години след раздялата на Анистън с американския актьор Брад Пит. 3 години по-късно двамата минаха под венчило.

- реклама -