Дженифър Анистън

Дженифър Анистън показа луксозната си къща в Бевърли Хилс – СНИМКИ

Актрисата Дженифър Анистън отвори вратите на луксозната си къща в Бевърли Хилс. Тя разкрива най-интимните кътчета от своя дом пред списанието “Architectural Digest”.

“Нека сме наясно с едно – много се гордея с тази къща. И искам да благодаря на хората, които я направиха такава каквато е – един дом, пълен с любов“, започва разходката звездата от „Приятели“.

Тя работи по интериора и екстериора в продължение на две години и половина заедно с дизайнера Стивън Шадли, който е правилдомовете на Даян Кийтън и Уди Алън.

„Чух за това местенце и дойдох да го погледна. Моментално си паднах по него„, споделя Анистън. Къщата, която е построена през 1970-та в този момент била в основен ремонт. Имало един малък проблем – тя не била за продан. На актрисата й трябвали 7 месеца за да убеди предишните собственици да й я продадат. „Наистина имаше мигове, в които не вярвах, че тази къща някога ще стане моя“, спомня си тя.

Дженифър нарича дома си Охана

Това е хавайска дума, която описва увеличението на семейството. И наистина може би й е време вече на актрисата да получи най-ценното в живота – да стане майка. Тя обитава красивия си дом заедно със съпруга си Джъстин Тиру.

Къщата е голяма и създава впечатление за много пространство и уют. Има забележителна гледка към Лос Анджелис. Когато работата по нея започва никой няма представа какъв стил ще придобие тя. В последствие нещата поемат по своето русло – лек азиатски привкус с много дзен. Мнозина усещат в дома полъха на остров Бали – може би заради малките езерца с рибки в хола или чистите потоци с бели камъчета в коридора…

Много от стените в къщата на Анистън са направени от дебело стъкло. Дървеният материал, използван за подовете и лампериите e от Бразилия. Актрисата е доволна, че голяма част от материала не е от отсечени дървета, а от такива, които са паднали по естествен начин.

Къщата е със соларно отопление, въпреки, че в Ел Ей целогодишно е топло. Слънчевите панели са разположени на покрива. В трапезарята могат да бъдат настанени 24 гости върху маса от кестен.

Но, Дженифър казва, че най-любимото й място в къщата е кухнята. Там има фурна за пица и малка винарна. В спомените й от детството тя фаворитизира кухнята, защото там прекарвала в смях и забавления с родителите си голяма част от семейното време.

Остава ни само да пожелаем на Дженифър щастливи мигове в този прекрасен дом!

- реклама -