Джейми Фокс

Джейми Фокс се ядоса на въпрос за Кейти Холмс и напусна TV интервю на живо

Джейми Фокс си тръгна насред интервю на живо, след като водещият го попита за отношенията му с актрисата Кейти Холмс.

Двете холивудски звезди имат романтична връзка от 4 години, но едва наскоро признаха публично, че са заедно. Очевидно обаче и в момента Джейми не е готов да обсъжда романтичната си връзка с Кейти.

Това стана ясно по време на интервюто му за телевизия ESPN по повод участието му в годишния Мач на звездите на Националната баскетболна асоциация.

„Знам, че си подготвен, но видях едни снимки. Вие с Кейти Холмс поиграхте ли баскетбол за Св. Валентин? Като във (филма) „Любов и баскетбол?“, попита водещият Майкъл Смит, визирайки последните снимки на двойка, на които двамата се разхождат щастливи, а Фокс държи под мишница баскетболна топка.

Като отговор Фокс само се усмихна, поклати глава, свали слушалките и микрофона си и без повече обяснения се върна към тренировката със съотборниците си.

„Опа, загубихме ли го? Тръгна ли?“, попита водещият.

Въпреки слуховете за връзката на Кейти Холмс и Джейми Фокс още от 2013 г. насам, никой не разполагаше с доказателство за техните отношения. Безкрайните опити на папараците да ги изловят също се оказваха неуспешни.

На 4 септември обаче двойката беше заснета да се разхожда заедно по плажа в Малибу с хванати ръце.

Прекомерната дискретност обаче имаше своето обяснение. При развода си с Том Круз Кейти Холмс получи 50 млн. долара срещу своето мълчание по отношение на връзките си с мъже в продължение на пет години. Това споразумение изтече в края на месец юли, когато се навършваха пет години от развода им и сега Кейти и Джейми най-сетне могат да бъдат открито заедно.

- реклама -