Джей Ло

Джей Ло се разхожда ултра секси из улиците на Ню Йорк

Дженифър Лопез тотално побърка Ню Йорк, след като си направи кратка разходка из улиците на мегаполиса. Но, понеже е звезда от световна класа, певицата, която миналата седмица стана на 49 не се появи по джапанки и раздърпана тениска.

Визията на Джей Ло, за която ще се говори още дълго

Всъщност появата на певицата бе свързана с нейно участие в радио предаване, в което тя разказа повече за новия си хит „Dinero“ и любовта си с Алекс Родригез.

Лопез изглеждаше ултра секси в чизми от деним, широка мъжка риза и пригладена на конска опашка коса. Ботушите са от лятната колекция на Versce и стурват приблизително 3 хиляди долара, но вече са изчерпани. Марката им обаче ясно се отличаваше по големия монограм медуза, с който е известна италианската модна къща.

Джей Ло носеше със себе си и малка чантичка Hermes Birkin от крокодилска кожа. Моделът е винтидж и струва поне 35 хиляди долара. Всичко това обилно „полято“ със златни обеци, тежки гривни, пръстени и колиета.

Назаем от Ариана Гранде?

Модните експерти моментално направиха връзка с емблематична визия на друга певица – Ариана Гранде, която смятат те, първа наложи високите чизми в комбинация с широка блуза и без пола.

Джей Ло обаче определено носеше визията със своя индивидуален латино почерк.

По време на радио интервюто си, певицата категорично отрече да се е омъжила тайно за Алекс Родригез в Лас Вегас.

Запитана дали поне са сгодени, Лопез силно извика: „Не!“.

- реклама -