Дженифър Лопес, Шакира, "Супербоул"

Джей Ло и Шакира направиха нечовешко шоу и написаха история на „Супербоул“

За 12 минути Дженифър Лопес и Шакира написаха снощи история в Маями.

Двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански произход, пели на полувремето на финала на първенството по американски футбол „Супербоул“. А изпълнението им носеше изненадващ политически заряд.

Това разказва сп. „Венити феър“, цитирано от БТА.

Снимка: EPA/БГНЕС
Снимка: EPA/БГНЕС

При една от песните си Лопес носеше наметало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата. Нейната дъщеря и детски хор изпяха с нея началото на песента на Брус Спрингстийн „Born in the USA“.

Така Лопес отправи безмълвно, но недвусмислено политическо послание във вечер, в която бяха излъчени предизборни агитационни клипове на Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг, допълва изданието.

Снимка: EPA/БГНЕС

Шакира пък поздрави и след това си взе довиждане с публиката на испански.

Специални гости на шоуто бяха латиноамериканските звезди Джей Балвин и Бед Бъни.

Шакира танцува и изпя свои хитове като „She Wolf“ и „Whenever, Wherever“, свири на китара и се хвърли в ръцете на феновете.

Снимка: EPA/БГНЕС

По време на нейното изпълнение стадионът бе озарен от зрелищно пиротехническо шоу.

След нея на сцената на стадиона излезе Дженифър Лопес, която изпя „Jenny From the Block“ и „Ain’t It Funny“ и танцува на пилон, облечена в огледален костюм. Вместо фойерверки, нейното шоу бе съпроводено със светлинни и визуални ефекти.

Снимка: EPA/БГНЕС

Накрая към нея се присъедини Шакира и двете изпълниха в дует песента от Световното първенство по футбол от 2010 г. „Waka Waka“.

- реклама -