двойка

Джей Ло и Дрейк потвърдиха, че са двойка

Шоубизнесът зад Океана има нова любовна двойка. Дженифр Лопез отново не изневери на вкуса си и си хвана младо гадже. След като от няколко седмици из светските издания се говори, че певицата има връзка с колегата си Дрейк, късно снощи това се потвърди. Двамата направиха признанието, след като едновременно публикуваха в профилите си в „Инстаграм“ една и съща снимка. На нея влюбените са гушнати и изглеждат щастливи в прегръдките един на друг.

Дрейк скара Джей Ло и Риана

За връзка между латино звездата и канадския певец се заговори неотдавна, след като той бе сниман на концерт на Джей Ло, а след това двамата се усамотили в нейната гримьорна.

Преди да се влюби в Лопез, Дрейк, който е на 30 имаше кратък, но доста бурен романс с Риана. Барбадоската не можа да прости на доскорошната си приятелка и бдителни фенове забелязаха, че тя е отписала Джей Ло от приятелите си в „Инстаграм“. До скоро певиците поддържаха приятелски отношения и постоянно сипеха суперлативи една за друга. През пролетта Рири дори изпрати на Лопез чифт от дизайнерските си ботуши за Manolo Blahik. Тя се вдъхнови до толкова от тях, че дори се снима с тях в клипа си Ain’t Your Mamа.

Джей Ло, която тази година стана на 47 се радва на една от най-стабилните кариери в шоубизнеса в последните две десетилетия. Тя успешно съчетава музикалните си хитове с участия в холивудски филми, като в същото време не спира да изнася и концерти.

22222255

Според запознати, с Дрейк се сближили след като започнали да работят по нова песен, която ще види бял свят скоро. Лопез е добре известна и с предпочитанията си към по-млади мъже. През последните години тя имаше връзка с един от танцьорите си – Каспър Смарт, а преди това беше женена за Март Антъни, с когото имат близнаци.

През интимния живот на Джей Ло минаха и Бен Афлек и Пъф Деди.

- реклама -