Джъстин Тимбърлейк с нов сингъл утре – казва се „Filthy“

Ден след като обяви новината за новия си албум, Джъстин Тимбърлейк разкри, че първият сингъл от него, ще се казва „Filthy“, а премиерата ще бъде този петък, 5-и януари.

Тимбърлейк е продуцирал парчето заедно с дългогодишния си музикален партньор Timbaland и с Danja, а за създаването на трака са му помогнали James Fauntleroy и Larrance Dopson.

В прессъобщение клипът към песента е описан като “цветен и футуристичен”, и е дело на легендарния режисьор Мark Romanek, работил с много известни изпълнители, включително JAY-Z. Във видеото Тимбърлейк играе ролята на “съвременен изобретател, който представя новото си творение пред света”.

На корицата на “Filthy”, която JT публикува в социалните мрежи, се казва, че когато слушаме парчето, трябва да увеличим звука “много”.

В официалната информация “Man Of The Woods” е определен като “най-амбициозният албум на Тимбърлейк досега, и като музика, и като текстове”. Той е комбинация от традиционен американски рок с модерното влияние на партньорите на звездата в проекта The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton и Alicia Keys. “С този нов материал Тимбърлейк разказва истории, вдъхновени от неговия син, съпругата му и пътуването му от Мемфис до мястото, на което е днес”.

Освен “Filthy”, певецът ще издаде още три песни, всяка със свой клип, заснет от различен режисьор. Те ще бъдат представени последователно всяка седмица, като първата ще се появи на 18-и януари.

В петък, едновременно с премиерата на “Filthy”, започват и предварителните продажби на “Man Of the Woods”.

- реклама -