‘NSYNC

Джъстин Тимбърлейк и ‘NSYNC със своя звезда в Алеята на славата (СНИМКИ)

Джъстин Тимбърлейк и колегите му от групата, с която певецът стана известен ‘NSYNC, се събраха за първи път от почти две години, за откриването на тяхната звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Звездата е 2 636-ата на прочутата алея

Специални гости на събитието бяха водещите Елън Де Дженерис и Карсън Дейли. Двамата не спестиха добронамерени шеги по адрес на една от най-популярните бойгрупи от края на 90-те, но също така казаха, че за тях е чест да присъстват на церемонията.

След техните поздравителни речи Джъстин Тимбърлейк, Крис Къркпатрик, Джоуи Фатоун, Ланс Бас и Джей Си Шазе също казаха по няколко думи от подиума. Те благодариха на феновете си за подкрепата през годините, а Justin дори добави, че няма търпение да види какво им готви бъдещето. Реплика, на която тълпата почитатели, окупирала булевард “Холивуд”, отговори с викове “Съберете се отново!”.

Имаше и общо изпълнение на хита на ‘NSYNC “I Want You Back”, в което се включи и съпругата на Тимбърлейк – актрисата Джесика Бийл.

„Тези момчета означават много за мен. Наистина не мога да намеря думи, с които да изразя това“, сподели Джъстин Тимбърлейк.

Звездата на Алеята на славата беше открита по повод 20 години от дебюта на групата с албума “I Want You Back”.

Групата е сформирана през 1995 г. Първият им сингъл „I Want You Back“, издаден година по-късно, бележи солидни успехи в чартовете. Дебютният албум на момчешката група, който носи името на формацията, излиза на музикалния пазар през 1997 г. От него са продадени над 10 милиона копия.

По света ‘NSYNC са продали над 70 милиона копия от албумите си. Групата издава последната си тава през 2001 г. и се разделя през 2002 г.

- реклама -