Джъстин Бийбър, Хейли, Макрон, среща
Снимка: Инстаграм

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се срещнаха със семейство Макрон

Неочаквана среща в Елисейския дворец  – френският президент Еманюел Макрон прие в понеделник поп звездата Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли.

Според френската медия BFMTV – срещата се е осъществила по желание на 27-годишния поп изпълнител. Той и съпругата му се намират в Париж от няколко дни и Бийбър е изпратил официално предложение към президента. Двамата са обсъждали „проблемите на младите хора“, но към момента няма по-детайлна информация.

След посещение в Елисейския дворец, семейство Бийбър сподели снимка в Instagram.

На него Джъстин е в прегръдка със съпругата си, президента и първата дама на Франция.

В социалните медии разкритикуваха неуместно разголената съпруга на Бийбър на срещата.

Всички са облечени в костюми по поръчка, с изключение на Хейли. По някаква причина моделът е избрал странен костюм в пясъчен цвят за официалното събитие, състоящ се от пола и прекалено отворен топ, който леко покрива гърдите й. Съпругата на музиканта е обута в летни сандали с тънки връзки, което също противоречи на деловия етикет.

Въпреки че редица медии определиха облеклото на Хейли Бийбър като стилно, според повечето потребители на социални мрежи тя е изглеждала сякаш току-що е излязла от нощен клуб.

Известните съпрузи Бийбър, които сега се наслаждават на почивката си в Париж, не реагираха на множеството негативни коментари в интернет.

 

- реклама -