сн. Pexels

Джапанки – перфектни обувки за лятно време. Кои модели са модерни?

Джапанките са модел обувки, известен на човечеството от дълги години. И днес те са едни от най-актуалните модели през лятото, когато температурите са изключително високи, и единственото, за което тялото ни копнее, е доза свежест. Но също както и при останалата част от облеклото, което избираме, и в света на джапанките се открояват някои тенденции през различните сезони. Кои модели са модерни тази година и с какво те се отличават от всички останали ще разберете в следващите редове.

Кои са предпочитаните модели дамски джапанки през лято 2021?

Едни от най-търсените модели дамски джапанки и тази година са тези, изработени от силиконови материали. Истината е, че те се поддават много лесно на почистване и само за няколко минути отново са в свеж вид, готови за нови летни приключения. Изключително издръжливи са и не е необходимо всяко лято да купуваме нов чифт.

Друг предпочитан модел дамски джапанки са тези, които притежават ортопедични стелка и подметка. Те са създадени специално за нашите ходила, с грижа и желание за осигуряване на удобство през целия ден. Ето защо все по-често можем да забележим този модел обувки не само по плажовете и морските курорти, но и в големите градове и на работните места. Комфортът е най-важното, към което трябва да се стремим, и определено тези джапанки ни предоставят всичко необходимо.

На последно място, но не и по важност, откриваме, че дамите притежават особен интерес към джапанките на платформа. Те са особено актуални за онези, които не са удовлетворени от височината си, и този тип обувки позволяват лека корекция, дори в дните, в които прекарваме почивката си на плажа. Макар да са малко по-високи от стандартните дамски джапанки, които сме свикнали да виждаме, тези са също толкова удобни и сме сигурни, че в края на деня Вашите ходила ще се чувстват страхотно! Разнообразието от чехли на платформа на obuvki.bg ни дава възможността да изберем онези модели, които ни допадат най-много и отговарят на всички зададени от нас условия.

На кои цветове да заложите, когато избирате своите дамски джапанки през това лято?

През този сезон най-актуалните цветове са позиционирани в nude-гамата – бежово, розово и кремаво са сред най-често срещаните в летните серии на редица световноизвестни брандове. Също така бялото и черното са онези класически нюанси, от които трудно бихме се отказали, независимо какви са модните тенденции.

Ако искате все пак нещо цветно и изпълнено с емоция, то тогава Ви препоръчваме да изберете нещо в хавайски стил – например морско синьо, коралово или жълто, за да внесете огромна доза свежест във Вашето настроение през деня.

Най-добре е да съчетаете цвета на Вашите бъдещи джапанки с цвета на Вашия бански костюм, парео или друг тип лятно облекло, така че те да се съчетават напълно и визията Ви да изглежда максимално завършена, дори когато сте на плажа.

Изборът на дамски джапанки може да бъде много труден, ако пред Вас не се открива огромно разнообразие от модели. Ето защо Ви препоръчваме да разгледате електронния магазин на obuvki.bg, където ще можете да откриете перфектния за Вас модел много лесно и бързо! Възползвайте се от наличните оферти и превърнете Вашето лято в цветна феерия!

- реклама -