Джанет Джексън

Джанет Джексън се раздели с мъжа си 3 месеца след като роди

Американската певица Джанет Джексън се разделя с мъжа си три месеца след като роди първото си дете, съобщи TMZ.

По информация на сайта, който първи съобщава конфиденциална информация за живота на знаменитостите, певицата и катарският магнат са стигнали до извода, че бракът им не е успешен. Поради тази причина те са решили да се разделят и всеки да върви по своя път. Съпругът ѝ Висам ал Мана притежава компания за продажба на луксозни стоки в страните от Персийския залив.

На трети януари Джанет Джексън роди първородния си син

За Джексън това бе трети брак, като първият е анулиран след съвсем кратко съжителство през 1985 година, а вторият продължава девет години и завърши с развод през 2000.

Джексън рядко огласява подробности за личния си живот. Тя дори не обяви веднага сватбата си с Ал Мана през 2012 година. През април 2016 тя неочаквано отложи концерти като се позова на препоръки на лекарите. Тогава тя изненада почитателите си като отмени световното турне и каза, че тя и катарският й съпруг Висам ал Мана „мислят за семейството си”. Едва месеци по-късно поп звездата блесна на фотография в „Пийпъл” със вече оформено коремче на плажа. Детето бе първо и за двамата.

- реклама -