Двете бивши приятелки на Хари сред официалните гости на сватбата

Сватбата на Меган и Хари мина като по конец. Булката и младоженеца бяха елегантни и красиви. Така изглеждаха и гостите, които бяха специално подбрани. Изненадващото е обаче, че сред тях бяха и две бивши приятелки на младоженеца – Челси Дейви и Кресида Бонас. 

И въпреки че да поканиш старата си изгора на сватбата си, не е най-традиционното нещо, за Хари това решение не е чак толкова странно.

Появата на двете симпатични блондинки предизвика вълна от закачки в интернет. А социалните мрежи изригнаха с коментари по случая. Дейви стана обект на шеги заради странното си изражение по време на брачната клетва на Хари и Меган.

Това трябваше да бъда аз“…

 

Романсът на Хари и Челси продължи няколко години и беше по времето, когато принцът беше в средата на 20-те си години. Историята им беше драматична, с върхове и спадове, събирания и раздели. Последният им опит да се съберат беше през 2011-а година.

През следващата година Хари започна да се среща с Кресида. Те бяха заедно 2 години и се разделиха през 2014-а.

 Звезди

Говори се, че и в двата случая причина за раздялата е било огромното медийно внимание.

„Кресида е много мил и земен човек. Изобщо не говореше за Хари. Тя не е такъв човек”, споделя пред People неин състудент от Консерваторията за музика и танц „Тринити Лабан”.

След раздялата си с двете Хари запазва добри отношения с тях. Достатъчно ли са близки обаче, за да ги покани на сватбата си?

- реклама -