Трима мъже се биха на Лъвов мост

Двама мигранти нападнаха с нож млад мъж на Лъвов мост

Двама мигранти нападнаха с нож млад мъж на Лъвов мост късно снощи. Участниците в сбиването са арестувани.

Полицейските екипи са задържали и тримата участници в сбиването минути след инцидента.

Освен младия мъж, който е нападнат и наранен с нож на няколко места по тялото, другите двама участници в инцидента са иракски гражданин, незаконно пребиваващ в страната ни, и сириец, който е с редовни документи и има статут на постоянно пребиваващ в страната, съобщи БНР.

След като са отведени в 5-о РПУ, българинът е обяснил, че причината за скандала между тримата мъже е жена, към която двамата мигранти са имали намерение и той се е опитал да я защити. Тезата на двамата чужди граждани обаче към момента не е ясна. Полицията ще изяснява обстоятелствата около този инцидент.

Днес екипи на СДВР са иззели записите от видеокамерите на няколко офиса, както и на заложна къща, които се намират в района на инцидента. Ще се изяснява и какво точно е правила въпросната жена по това време на Лъвов мост, както и с какво точно се занимава.

Районът около Лъвов мост и Централна гара се смята за един от рисковите в столицата и там полицейското присъствие е засилено. Операциите на СДВР по предотвратяване на престъпността са почти ежемесечни.

- реклама -