вода, Гърмен, наводнения, безводие, села

Два квартала на София без вода (ПРИЧИНИТЕ)

Днес временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Младост“ 1, съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на дружеството, живеещи на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от ул.“Лайош Кошут“ до бул. „Прага“, както и на ул. „Св. Иван Рилски“ от ул.“Доспат“ до бул. „Ген. Михаил Д.Скобелев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, информират още от дружеството.

В същия ден, във връзка с ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „Младост“ 1, се налага и спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в бл. 34 и бл. 35. Ако ремонтът продължи повече от предвиденото, там също ще бъде осигурена водоноска.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството

- реклама -