Светослав Малинов

ДСБ издига Светослав Малинов като водещ кандидат за евроизборите

ПП „Демократи за Силна България” издига и утвърждава Светослав Малинов като водещ кандидат на ДСБ в единната листа на Демократична България за изборите за Европейския парламент през май 2019. Това е решено на Националното съвещание на ДСБ, на което е приета резолюция, съобщиха от партията.

На националното ръководство е възложено да организира щабове за подготовка на партията за явяване на европейски, местни и предсрочни избори.

ПП „Демократи за Силна България” призовава към партньорство на всички опозиционни, проевропейски сили в дясноцентристкото пространство в предстоящите избори.

В обръщение към ДСБ и Демократична България Светослав Малинов казва:

„Благодаря на ДСБ за доверието, че ме избра да представлявам нашата партия в единната листа на Демократична България за Европейските избори през май 2019. Сигурен съм, че ще се справим. Доказали сме, че можем. Тази увереност в успеха идва и от факта, че само нашата коалиция Демократична България може наистина да представлява проевропейските българи. Имаме изключително доверие по между си и искрено единомислие.

Заедно можем повече, България може много повече”.

- реклама -