системно Радан Кънев нов дясна формация, парламент Патриотичен фронт Борисов

ДСБ: Гласувайте по съвест!

ДСБ призовава членовете и симпатизантите си да гласуват по съвест на втория тур на президентските избори. Това се казва в резолюция на Разширения Изпълнителен Съвет на ДСБ.

В нея също така се казва, че „след изтичане на споразумението за РБ и политическото изчерпване на коалицията, ДСБ няма да подпише ново споразумение с партии участващи в сегашното правителство“.

Изпълнителният съвет възлага на Националното и Областните ръководства на партията да започнат интензивна работа по привличане на авторитетни опозиционни политици и личности от центъра и дясното и подготовка за мажоритарни парламентарни избори.

ДСБ иска свикване на Велико Народно събрание

В резолюцията се казва още, че „от 2004 г. наша кауза е свикването на ВНС и приемането на нова конституция на българската Република. Проведеният на 6.11 2016 г. референдум, потвърждава необходимостта от коренна промяна на политическата система“.

ИС насрочва Национално съвещание на ДСБ на 26.11 2016 г., на което да бъде дадено начало на ново обединение на свободните хора и демократите в България за постигане на целите от предходната точка. /БГНЕС

- реклама -