Дръзка и красива – годеницата на Джейсън Стейтъм без бельо на филмова премиера

Сексапилната Роузи Хънтингтън-Уайтли се появи без бельо на премиерата на „Бързи и яростни“. Една от звездите в лентата Джейсън Стейтъм е годник на модела, ангел на Виктория Сикрет. Двамата се появиха хванати под ръка на дългоочакваната премиера.

32-годишният модел беше избрала бяла рокля на Ателие Версаче с дължина до пода, с дълга цепка на бедрото. Перфектната фигура на Роузи Хънтингтън-Уайтли беше подчертана и от прозрачни панели, които се спускаха по цялата дължина от едната страна на роклята. Под нея очевидно моделът не носеше бельо.

Моделът комбинира провокативната рокля с блестящи сандали и сребърни обеци. 

Красавицата израства във ферма в Тависток, Девън. В училище често търпи подигравките на съучениците си заради двойната фамилия, малкия бюст и плътните устни. През 2003 г., докато учи в колежа в Тависток, е забелязана от Profile Model Management. Първата й фотосесия е на 16 за реклама на Levi’s. От 2006 г. е един от ангелите на Victoria’s Secret.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и 20 години по-възрастният от нея Джейсън Стейтъм се сгодиха през 2016-а след продължила шест години връзка. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма „Трансформърс 3: Тъмната страна на Луната“.

През юни 2017 г. двамата станаха родители на момченце.

- реклама -