Кардашиян

Драма във фамилията Кардашиян – спипаха в изневяра гаджето на бременната Клоуи

Една от сестрите Кардашиян – Клоу е бременна в деветия месец и се очаква да роди всеки миг. Щастието й обаче е помрачено от папарашки разкрития, които показват в изневери бащата на детето й Тристан Томпсън в серия видеа.

Баскетболистът и риалити звездата имат връзка от близо две години, която само до преди денонощие изглеждаше перфектна


Клоуи непрестанно заливаше профилите си в социалните мрежи със снимки, на които тя и Тристан изглеждаха влюбени и много щастливи. Снощи сайтът TMZ обаче публикува видео, на което се вижда бъдещия татко да се забавлява с проститутки в публичен дом. Случката е есента, когато по-малката сестра на Ким Кардашиян е била бременна в третия месец.

Капакът на историята обаче бе сложен с друга история, която датира от изминалия уикенд. На дузина снимки и кадри се вижда как Тристан се целува с известна нюйоркска стрийптизьорка в дискотека, след което двамата влизат в хотела, където е отседнал отбора на баскетболиста – Кливланд Кавалиърс. Младата дама напуска няколко часа по-късно с голям багаж, което породи слух, че тя вероятно е прекарала няколко дни с гаджето на Клоуи.

За сега от клана Кардашиян запазват пълно мълчание. Семейството на Тристан Томпсън обаче даде разгневени изявления, в които обвини папараците, че се месят в лични неща и застрашават здравето на бременната Клоуи. „Давате ли си сметка, че може да предизвикате преждевремнно раждане и замисляте ли се как влияе всичко това на една жена в напреднала бременност?“, запита братовчеда на спортиста.

Историята се повтаря

Когато Клоуи и Тристан се запознават и започват връзката си, баскетболиста е в очакване на първото си дете от дългогодишната си приятелка. Следва раздяла, а майката сама отглежда сина си.

От своя страна Кардашиян добре познава чувството на изневярата – тя имаше брак с друг бивш баскетболист – Леймър Одом, който водеше разгулен живот с алкохол, наркотици и платена любов. Преди няколко години той бе на косъм от смъртта, след като получи удар дрогиран в публичен дом. Макар в развод, Клоуи не го изостави и бе до него непрестанно. След излизането от болницата Одом обаче не промени начина си на живот, което доведе и до окончателния крах на техния брак.

- реклама -