Мангъров
сн. БГНЕС

Доц. Мангъров: Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия

„Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, съм с лява партия“. Това каза доц. Атанас Мангъров в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Вчера стана ясно, че е номиниран за кандидат депутат от АБВ.

„Ако аз исках да влизам в политиката, нямаше да влизам с АБВ, а щях да влизам с ГЕРБ или в ГЕРБ, с ДПС или в ДПС, със Слави. АБВ не е парламентарно представена партия и шансът й да влезе в парламента е малък. Ако исках да ставам такъв, какъвто се опитват да ме изкарат, щях да играя на много сигурно„, обясни той.

Мангъров отрече да е заявявал, че ще си скъса дипломата във връзка с разпространението на коронавируса.

Никога не съм казвал, че ще си късам дипломата заради коронавируса. Това го каза премиерът. Точно това не съм казвал – казвал съм, че се надявам вирусът да изчезне, но никога не съм казвал, че ще си скъсам дипломата“, обясни началникът на Ковид- отделението в Инфекциозна болница.

Доц. Мангъров заяви, че в политиката  има всякакви хора.

„Инженери, учители, лекари. Медицината е част от нашия живот, а нашият живот така или иначе е свързан с политиката – няма как да се опитваш да промениш нещо, без да влезеш там по някакъв начин„, каза кандидатът за депутат и обясни, че е с АБВ защото били на неговата страна.

„Тези, които мислят като мен, са много малко. Надявам се да стана повече, защото според мен този е начинът да се променят нещата“, добави доц. Мангъров.

Той повтори твърдението си, че коронавирусът е обикновен вирус и заяви, че не се е ваксинирал.

„Не съм се ваксинирал, имам антитела и съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че антителата са до време, от нищо не разбира„, отсече д-р Мангъров.

източник: БНТ

- реклама -