Донев: Служебното правителство ще даде отчет, наситен с факти и резултати (Видео)

Донев: Служебното правителство ще даде отчет, наситен с факти и резултати.

„Утре в 10 ч ще се проведе

открито заседание на Министерския съвет, на което ще направим отчет за свършеното през тези почти 6 месеца от мандата на служебното правителство. Това е един дълъг период за съществуване на служебно правителство.

Разбира се, че имаме какво да отчетем.

Нееднократно сме заявявали, че ние преди всичко действаме и работим, отстояваме интересите на България и на българските граждани и решаваме най-наболелите проблеми в нашето общество. Така че отчетът ще бъде доста наситен

с факти, с резултати, които показват

и най-добре могат да обрисуват дейността на служебното правителство през тези почти 6 месеца“, заяви служебният премиер Гълъб Донев преди редовното заседание на Министерския съвет.

Преди заседанието на МС Донев поздрави за именния ден служебния заместник министър-председател по управление на европейските средства Атанас Пеканов.

Днес е Атанасов ден и имен ден празнува вицепремиерът Атанас Пеканов. Насе, пожелавам ти нещо, което ще ти е полезно в житейския ти път, независимо дали си вицепремиер или премиер  – бъди здрав и пази името си от коментатори.

С тези думи служебният премиер Гълъб Донев се обърна към вицепремиерът Атанас Пеканов в началото на днешното правителствено заседание. (В последните дни Пеканов е спряган като вероятен премиер в следващото служебно правителство – б.р.)

Вижте още:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено