Кенсингтън

Домакински неволи в двореца Кенсингтън. Ще се изнесат ли Меган и Хари?

Принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл вече мислят за семейния си живот след раждането на първото им дете и големият проблем за тях е къде ще бъде мястото, където ще живеят.

След сватбата херцозите на Съсекс останаха да живеят в малка къща в двореца – Нотингам Хаус, която Хари обитаваше и докато бе ерген. Сега обаче пространството не им стигало и те искат да се преместят, съобщиха медии на Острова.

В Кенсингтън Палас освен Кейт Мидълтън и принц Уилям, заедно с трите им деца живеят и други членове на кралската фамилия, включително семейството на херцогът на Глостър, който е братовчед на кралицата.

Именно в тяхната част на двореца, която разполага с 21 стаи са се огледали бъдещите родители Меган и Хари. Херцогинята на Глостър Бриджит обаче не била склонна да се раздели с удобния апартамент.

„Тя не иска мести и защо да го прави? Съпругът й е пълноправен член на кралското семейство, изпълнявайки задълженията си и мястото му е осигурено лично от кралицата“, каза пред „Дейли мейл източник“, близък до херцозите.

Малко по-късно източник от двореца обаче опроверга тази информация, заявявайки, че Меган и Хари всъщност живеят основно в къщата си в Оксфордшир и ползват малкия дом в Кенсингтън само когато имат ангажименти в Лондон. И на този етап се чувстват напълно доволни с тази ситуация.

- реклама -