метаамфетамин Дружба Симеоновско шосе депо наркотици Студентски град спецакция

Доброволец от Френския легион се барикадира, държа полицията на мушка цяло денонощие

Полицията задържа 35-годишен мъж, барикадирал се в дома си. Това съобщиха от пресцентъра на МВР

Служители на полицията проведоха операция на територията на тополовградското село Орешник. Вчера полицейски екип потърсил за справка по преписка 35-годишен жител на селото. Мъжът обаче отказал да излезе, заключил се в дома си, отправил заплахи към служителите на реда и възпроизвел изстрели с огнестрелно оръжие.

Около 18.30 часа тази вечер мъжът е задържан. За случая е уведомена прокуратурата.

Арестуваният след цяло денонощие обсада 35-годишен мъж в село Орешник, област Хасково, е служил във Френския чуждестранен легион

Арестът е извършен от служители в специалния отряд на полицията „Кобра“.

Тридесет и пет годишният Иван в продължение на денонощие се е барикадирал в дома си. В операцията по задържането му са участвали над 80 полицаи и жандармеристи.

Задържаният има три единици огнестрелно огнестрелни оръжие, няма данни да е освидетелстван за психично заболяване. Предстоят съдебни процесуални действия.

Френският чуждестранен легион е една от елитните военни части в света. Той е част от френските въоръжени. В Легиона участват доброволци от над 130 страни, дошли от цял свят. По-рано броят на Легиона е наброявал 35 хиляди души, сега са близо 8 хиляди войници и офицери.

- реклама -