Виваком продажба Спас Русев VIVA Fleet VIVACOM Техническа академия, Vivacom Vivacom, лиценз, 5G

До 50% отстъпка за смартфони Nokia във VIVACOM

До 15.03.2020 г. включително VIVACOM предлага смартфони Nokia с отстъпка до 50%.  В онлайн магазина на оператора, потребителите могат да направят своя избор сред отлични телефони и аксесоари за тях. Клиентите могат да се възползват от намалението при сключване на нов срочен договор или подновяване на договор за тарифни планове от SMART L до U, както и при купуване на устройството в брой или на лизинг.

Актуалният бюджетен телефон Nokia 2.3 разполага с 6.2“ Full HD+ дисплей, двойна основна камера 13 МР + 2 МР и селфи камера с 5 МР сензор. Устройството има адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект, която издържа до 2 дни с едно зареждане. Друга специфика на Nokia 2.3 е биометричното лицево разпознаване, което отключва телефона само с един поглед. Само по време на настоящата промоция смартфонът е достъпен на цена от 1.49 лв. на месец с тарифен план SMART L+.

Nokia 4.2 е с екранът е 5,71“ HD+, двойната задна камера 13 MP+2 MP и широкоъгълна 8MP селфи камера. Моделът разполага с 8-ядрен процесор Qualcomm  Snapdragon 439 и адаптивна батерия с капацитет 3000 mAh. Устройството има функцията Google Motion Photos, която дава възможност за превръщане на снимките в кратки видеоклипове. Nokia 4.2 е на цена от 2.69 лв. на месец с план SMART L+.

На разположение на клиентите е и моделът Nokia 6.2, оборудван с 6.3“ Full HD+ PureDisplay. Устройството притежава тройна основна камера и 8 МР селфи камера. Предлага се на цена от 4.49 лв. на месец с план SMART L+.

Отличен избор за ценителите е Nokia 7.2, който разполага с 6.3“ Full HD+ PureDisplay. Важен елемент от характеристиките му е тройната основната камера с oптики ZEISS – 48 МР+ 5 МР + 8 МР. Селфи камерата е с 20 МР сензор с оптики ZEISS и Quad Pixel технология. Nokia 7.2 използва специален процесор Pixelworks, който подсилва цветовете и надгражда видео съдържанието до HDR качество. Още едно предимство на модела е качеството на видеото – улавя 4К видео и прави запис на пространствен звук. Предлага се на цена 10.99 лв. на месец с план SMART L+.

До 15.03.2020 клиентите могат да избират и разнообразни аксесоари към различните модели. Сред тях са стъклените протектори, калъфи и слушалки.

- реклама -