Днешният ден е сред най-силните енергийни дни – носи късмет, любов, но има за какво да внимавате

Луната е в знак Везни до 19:07ч. днес – време е да се примирим с хора, с които сме в обтегнати отношения. Днес е един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Затова трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. През деня преобладават противоречивост и нееднозначност.

Луната носи настроение за мир и хармония. Вероятността за конфликти и спорове е намалена. По-лесно се правят компромиси и се постига примирие, по-лесно се съгласяваме с мнението на другите.

В същото време Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземат важни решения, затова по-добре отложете важните решения и бързо завършете само предварително планираното. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай.

Уязвими са бъбреците, ендокринната система и преди всичко подстомашната жлеза.

Пероидът е подходящ за изчистване на организма и извеждане на отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е подходящ за романтика и интимност, за забавление и захвърляне на задръжките. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва.

Следва 12 лунен ден от 16:59ч на 2 юни до 18:56ч на 3 юни

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно.

Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е а общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време
за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Спомнете си за своите близки и отправете
молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.

 

 

- реклама -