хороскоп

Динамична седмица за повечето зодии, някои трябва да внимават с разходите

Овен 

През тази седмица не ви очакват нови изпитания – имате си достатъчно задачи, с които трябва да се справите. Може да разчитате на приятел в труден момент. Важно е да подредите мислите си и да зададете точния въпрос, за да получите подкрепата, от която се нуждаете. Възможни са недоразумения в личния живот, затова обмисляйте внимателно всичко, което видите и чуете – не действайте импулсивно, за да не съжалявате.

Телец

Тази седмица ще трябва да разчупите мисленето си. Не всичко, което ви се случва и не ви допада е с негативен нюанс. Помислете как да извадите ползите от промените, с които се сблъсквате. В личен план ще се радвате на хармония в отношенията с партньора си, които имат потенциал да се задълбочат.

Близнаци

Поредната доза предизвикателства, с които ще се сблъскате ще ви докажат отново, че сте много по-силни отколкото си мислите. Предстоят ви интересни разговори, от които можете да си направите важни изводи за хора и събития. Седмицата е подходяща за реализиране на нови идеи. Много емоционална ще бъде в личен план седмицата, настройте се на романтична вълна – особено през почивните дни.

Рак

Ще се наложи да се справяте с много задачи през тази седмица и ще трябва да разчитате основно на собствените си сили и умения.  Няма да имате спънки в работата, ако сте концентрирани. Периодът е подходящ да въведете ред около себе си – там, където до скоро сте се чувствали изгубени. Това ще повлияе на бъдещи планове и ще доведе до по-добри резултати в конкретната област – работа или личен живот.

Лъв

Седмицата започва добре, действате със замах и самочувствие. През втората поливана обаче ще се наложи да бъдете максимално концентрирани. Внимавайте и с емоциите, особено на работното място, за да не останете неразбрани, което може да доведе до бъдещи негативи за вас. В личния си живот – следвайте сърцето си и бъдете склонни да давате втори шанс.

Дева

Седмицата за вас ще бъде доста динамична. Мислите, че сте прави за всичко и опитвате да наложите своето мнение на всички. От вас зависи колко време ще ви е необходимо, за да осъзнаете, че в някои ситуации е излишно да упорствате. Това не трябва да ви демотивира – концентрирайте се върху вашите лични цели. Проявете инициативност в отношенията с любимия човек. Дори малък жест може да даде нов тласък.

Везни

Динамична и емоционална седмица за представителите на зодия Везни. Ще действате спонтанно, доверявайки се на интуицията си. Това за повечето от вас ще бъде добре, но някои ще се сблъскат с неодобрението на колегите си. Дайте всичко от себе си, за да постигнете търсените резултати. Ако това според вас не е достатъчно – потърсете на кого да се доверите и да поискате помощ.

Скорпион

През седмицата ще бъдете особено активни. онези от вас, които търсят ново поприще за изява – могат да намерят това, което да ги удовлетворява. Не се обезкуражавайте ако срещнете трудности. Периодът е подходящ за започване на нова връзка.

Стрелец 

Тази седмица сте готови да поемете рискове – ако се доверите на интуицията си – няма да сбъркате. В работата си ще бъдете във вихъра си – възползвайте се от инерцията, която сте набрали, за да отметнете максимално количество от задълженията си. В личен план – може да се наложи да бъдете дясната ръка на свои близки. В края на седмицата се настройте за приятно пътешествие.

Козирог 

Тази седмица ще се наложи да носите свръхтовар – но вие сте свикнали с изпълнението на много работа. Просто бъдете концентрирани, за да не допуснете грешки от бързане. У дома ще има повод за напрежение. От вас зависи дали ще успеете да туширате страстите, преди да са ескалирали.

Водолей

Време е да се научите да премълчавате някои детайли от плановете си, за да не се чувствате предадени в един момент. Не всеки, който ви се пише приятел, ще се докаже като такъв. Така че внимавайте какво и пред кого споделяте. Трябва да намерите баланс и в работата, и в личния си живот. Внимавайте да не досадите на близките си – склонни сте към обсебване.

Риби 

Тази седмица ще бъдете изключително активни. Ще почувствате прилив на енергия – възползвайте се и довършете задачи, които сте изоставили във времето. Бъдете внимателни в отношенията си с близките си, пазете се от нежелани конфликти, от които няма да спечелите нищо. Планирайте разходите си за седмицата и не се отклонявайте много от планираните разходи.

- реклама -