Димитър Пиргов

Димитър Пиргов: Три точки са нищожна разлика (ВИДЕО)

Футболистът на Левски Димитър Пиргов се надява тимът му бързо да стопи преднината на Лудогорец в класирането. Бранителят, който днес беше награден за Играч №1 на 14-ия кръг е на мнение, че 3 точки са нищожна разлика.

pirgov

Има още много мачове до края на сезона и мисля, че всеки отбор може да стъпи накриво. Трите точки са нищожна разлика и се надявам да я стопим възможно най-бързо. Целта на Левски винаги е била това – първото място. Направихме няколко грешки и им дадохме възможност да ни изпреварят, но имаме още мачове с тях. Надявам се още в следващия да влезем мотивирани и да се поздравим с успех„, заяви Пиргов.

Защитникът призна, че е имал малък здравословен проблем, но вече е възстановен и ще може да вземе участие в предстоящия двубой на Левски. В събота, 26 ноември, „сините” приемат на пловдивския Локомотив, като двубоят е от 15:15 ч.

Надявам се да дойдат колкото се може повече хора. Когато трибуните са празни на нас футболистите определено ни тежи. Апелирам към феновете да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях. Лично аз не мога да си обясня липсата им по трибуните”, каза още бранителят.

Вижте тук какво още каза Димитър Пиргов:

- реклама -