Диана Радева, ТВ "Европа"

Диана Радева е новото лице на сутрешния блок на ТВ Европа през уикендите

В ранните часове на почивните дни вече имате възможност да сте в компанията на Диана Радева.

Известната водеща отскоро е част от екипа на сутрешния блок “Европа сутрин” на телевизия „Европа“.

„Ще говорим за темите, които вълнуват зрителите ни и за важните политически събития. Искаме да разказваме историите, които вълнуват хората. Когато се захвана с нещо, се опитвам да давам максимума от себе си“, добавя новото лице на телевизията.

Диана има много години опит зад гърба си като журналист и водещ. Стартира в  радиостанциите „Витоша” и „Атлантик”, както и  в телевизиите „Евроком” и „МСАТ”. Водеща на новини и предавания е в телевизиите TV2, ProBG, TV7, News7, BiT и работи като заместник главен редактор във  FlashNews.bg.

Дипломира се със специалност „Българска филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, което ѝ дава богат речник и безупречно владеене на езика. Тя е член на Менса със забележителните 150 точки IQ.

Диана Радева е родена във Варна на 1-ви януари, обича шоколад, хубаво вино и пикантни храни. Обожава да чете и е страстен футболен запалянко.

„Вярвам, че човек може да научи по нещо от всеки и то да му помогне да опознае самия себе си, обичам да общувам с хората”. Мечтата на водещата е да пътува много, без да се разделя с любимата професия, като снима интересни места и събития по целия свят.

- реклама -