Диана Димитрова: Ще съдя Юлиан Вергов за клевета

Актрисата Диана Димитрова обяви, че ще съди колегата си Юлиан Вергов за клевета след неговата официална позиция, изразена от него днес.

Вергов: Никога не съм удрял Диана Димитрова, въпреки съобщенията от нея до дъщеря ми

След като вече бе оневинен от прокуратурата по обвиненията на актрисата за насилие, Вергов коментира за първи път случая.

До този момент той отказваше да коментира темата, защото Димитрова никъде не го обвиняваше публично, а само намекваше.

Вергов съобщава, че никога не е упражнил насилие спрямо Димитрова,

а „единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен“.

„Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете“, съобщи по-рано днес актьорът.

След изказана му дълга позиция днес, Диана Димитрова обяви в профила си във Фейсбук, че ще съди Юлиан Вергов за клевета, като определи думите му като „гнусотия“ и „абсурд“.

„Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес.

По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода.

А още по-тъжно е, че е толкова добре “пазен“ от закона.

Когато гостувах в “120 минути“ споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод“.

- реклама -