хороскоп, хороскопът

Девите да не се претоварват и да обърнат внимание на здравето си, Овните ще постигат големи успехи

Овен

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Парите няма да са Ви проблем. Притеснени сте и без желание за работа. Денят ще е неблагоприятен и за общуване и ще е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Близнаци

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Обърнете внимание на семейството си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури.

Рак

Денят ще Ви носи известно настроение. Вие не можете да спестявате – имате ли пари, харчите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Лъв

Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Време е за рутинна работа. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Дева

В петък не се претоварвайте. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Харчите пари за лични неща. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Везни

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Денят е подходящ и за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Грижете се за спокойствието си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

В петък за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Денят ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. В любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Денят ви днес ще е силно активен. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството.

Козирог

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. С малко пари можете да постигнете много. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Денят ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. В любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В интимния живот емоциите са смесени. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

източник: Знаците

- реклама -