Издирвани лица

Деветнадесет човека са задържани за стрелбата в Слънчев бряг

Деветнадесет човека са задържани за снощната престрелка в курорта Слънчев бряг. Това съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Продължават да се извършват издирвателнопроцесуални действия. Предстои да бъдат повдигнати още обвинения. Министърът посочи, че се взимат вече мерки за сигурността в курорта. На територията на комплекса ще се извършат различни специализирани операции.

„Искам да призова всеки, който има основание и до този момент е имал колебание, да подаде жалба в МВР, ако се чувства засегнат по някакъв начин от определени лица и е бил обект на изнудване. Много ще ни помогне ако даде своята информация и подаде своята жалба”

Задържан е и собственикът на заведението, в което стана престрелката. Директорът на бургаската полиция комисар Калоян Калоянов заяви, че от обявените днес за издирване от бургаската полиция осем души само двама все още не са задържани. По думите му, Тодор С., срещу когото има повдигнато обвинение за убийството на Александър Алексиев, има криминални прояви в миналото.

- реклама -