С деца на… TRUCK EXPO 2017 – СНИМКИ

С деца на изложение за тежкотоварни автомобили?

Всъщност идеята не е толкова абсурдна, когато говорим за TRUCK EXPO 2017

Международното изложение отваря врати точно на 1-ви юни на едва 20 км от центъра на София – летище Лесново. Освен мощ и сила за вече порасналите любители на тежките машини, организаторите са предвидили множество развлечения и изненади за техните деца.

Кой казва, че сериозният свят на големите коли е страховито или скучно място за децата?! Специален детски кът, създаден с подкрепата на маслата ТОТАЛ, очаква най-малките посетители на TRUCK EXPO 2017. Това е зона за игри и страхотни забавления, докато родителите разглеждат най-новото от световната тежка и лекотоварна автомобилна индустрия. През това време в детския кът малчуганите ще изследват света на пътните знаци и ще научат повече за безопасността на движение по пътищата. Как? Като конструират камиони от картон, оцветяват фигури и картинки, похапват здравословен чипс „Rice up“ и неусетно получават своите първи уроци за значението на пътните знаци, как да пресичат правилно и да се движат безопасно по улиците.

От ТОТАЛ залагат именно на тази идея. „Докато родителите разглеждат, децата се забавляват. Но в същото време се учат на нещо, за което ние все не намираме време. Грижата за малките е най-добрият начин да се развиваме. Защото успехът на родителите няма смисъл, ако не са сигурни за децата си“, каза Виолета Кметова, маркетинг директор на ТОТАЛ БЪЛГАРИЯ.

- реклама -